Zakaj ni vsaka vedeževalka dobra

Vsi dobro vemo kaj je vedeževalka in nekateri verjamemo v nje in drugi spet ne. čisto vsaka vedeževalka pa ni dobra, ker ne zna vedeževati in to dela le v komercialne namene in ji ni interes, da bi pomagala nekomu z dobrimi nasveti ali celo razbrala njihovo prihodnost in različnih pripomočkov, ki jih uporablja. Pripomočkov katere vsaka vedeževalka uporabnika pa je zelo veliko. Poznamo jih samo nekaj, ki so najbolj pogosti. To so karte, planeti, številke, kava, dlan in podobno. Je še kar nekaj pripomočkov ampak so zelo redki in tudi sam ne poznam vseh. vedeževanje po telefonu

Vsaka vedeževalka, ki naj bi bila dobra pa mora opravljati vedeževanje z vsem srcem in pri tem mora imeti tudi dosti znanja in izkušenj, da lahko nekomu pomaga ali z napovedjo prihodnosti ali pa z nasveti, ki pomagajo posamezniku rešiti problem, ki ga ima.

Vedeževanje je tudi na slabem glasu zaradi tega, ker vedeževalka, ki to dela samo v komercialne namene naredi več škode kot pa koristi in nekdo, ki potrebuje pomoč se ne bo obrnil na vedeževalce zaradi slabega glasa ampak bo trpel še vedno naprej, ker ne bo iskal takšne pomoči.