Spletna stran Optimizacija

Spletna stran o kateri bomo govorili je optimizacija-spletnihstrani.eu/ katera je trenutno malce na slabšem mestu v iskalnikih in to je po zadnjih preverjanjih na 88 mestu pod besedno zvezo optimizacija spletnih strani. Še ne dolgo tega pa smo bili na okoli 40 mesta in še prej nazaj okoli dvajsetega mesta. Google je spremenil svoje algoritme zato je temu tako, da se na iskalniku spreminjajo pozicije. Tudi sami nismo še nič spremenili in počasi šele sedaj začenjamo spreminjati algoritem, ki naj bi bil najbolj pravi. V Kakem mesecu rednega dela lahko pridemo spet do vrha vsaj do tridesetega mesta ki je že kar dobro v primerjevi z konkurenco, ki je za besedo optimizacija spletnih strani.

Že po nekaj dnevih bi morali opaziti prve rezultate, ki se morajo pokazati, če delamo pravilno, če pa delamo napačno pa se rezultati tudi zelo kmalu poslabšajo.

Tudi sami lahko spremljate zgoraj omenjeno spletno stran kako počasi napreduje tako, da napišete v iskalnik optimizacija spletnih strani in videli boste na katerem mestu je omenjena spletna stran.